web analytics

Ankle Yard Boots

Hoi lieverds! voor deze tutorial heb je het volgende nodig 2/3 meter suede stof, 1/2 of 1 meter als je plus size bent over the knee sokken 2 grote, deelbare ritsen een meetlint pins.

Stoffen schaar en een naaimachine Doe je over the knee sokken over je skinny broek en meet de lengte vanaf boven je knie tot en met je enkel Ik raad je aan om sokken in dezelfde kleur van je stof te gebruiken. Heb ik niet gedaan zodat ik je goed kon laten zien wat ik precies doe in deze tutorial meet dan boven de knie, onder de knie en je enkel meet ook de afstand tussen de 3 zodat je weet waar je het moet aanduiden op je stof.

Vouw je stof met de verkeerde zijde omhoog en pin de stof bovenaan om de bovenkant aan te duiden De afstand is wat je hebt gemeten gedeeld door 2 aangezien de stof gevouwen is Voeg 1.5cm marge toe aangezien we straks de stof gaan omzoomen Meet de afstand ertussen en duid het gedeelte onder je knie. Doe hetzelfde onderaan Je zal merken dat het breder bovenaan is en smaller aan de onderkant Meet de totale lengte voor je laars en knip het vervolgens met een marge van 1.5cm.

Zoom de stof om aan beide kanten en aan de onderkant Plaats je rits in het midden en knip de bovenkant als het langer is dan je laars. Zorg ervoor dat de rits onder het stuk is dat je afknipt Straks vouw ik de bovenkant van de rits zodat deze er niet afvalt maar dat laat ik je zo wel zien Plaats de voorkanten van de rits en stof op elkaar en pin het op elkaar. Dan kan je dit stuk naaien Vouw dit stuk, pin het aan de andere kant en naai het Plaats de bovenkant op de bovenkant van je sok.

Vouw een stuk over het midden van de sok en pin het. dan kan je het naaien Vouw de stukken met de rits eerst en naai het Zoom de rest van de bovenkant van je stof om En dit is het eindresultaat. Een sok met een suede stof bovenop Doe je sok aan en stop je broek netjes erin zodat je het vervolgens makkelijk kan dichtritsen Begin onderaan en rits het dicht.

En het leuke is dat je het zowel met platte enkellaarzen en met hak kunt dragen! Als je deze tutorial leuk vond, klik ‘like’ en abonneer je voor meer tutorial’s En ik zou het super tof vinden als je deze tutorial met je vriendinnen kan delen Bedankt voor het kijken Check mijn nieuwe Etsy shop met handmade accessoires en meer.

Leave a Reply